Vila Danos - Nei Pori, Olimpska regija

Već od 50€

Nei Pori – Plavetnilo Egejskog mora, peščana plaža i Olimp koji se kupa u vodama mora, karakteristike su ovog kolorističnog mestašca. Nei Pori se potpuno uklapa u sliku Olimpske Rivijere, jer okrećući leđa vodama Egeja, susrešćemo se sa mitskim bogovima u visinama Olimpa koji su tu, na dohvat ruke. A kada veče dođe, za istrajnije šetnja do Platamona, a za one mirnije sedenje u brojnim tavernama upotpuniće dnevne utiske.Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 39/2015. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Informacije

Smestaj

Apartman

Prevoz

Autobus

Sopstveni prevoz

Sadrzaj

 • Plaža => 200m

 • Klima
 • Kuhinja
 • TV
 • Wifi
 • Nei Pori – Plavetnilo Egejskog mora, peščana plaža i Olimp koji se kupa u vodama mora, karakteristike su ovog kolorističnog mestašca. Nei Pori se potpuno uklapa u sliku Olimpske Rivijere, jer okrećući leđa vodama Egeja, susrešćemo se sa mitskim bogovima u visinama Olimpa koji su tu, na dohvat ruke. A kada veče dođe, za istrajnije šetnja do Platamona, a za one mirnije sedenje u brojnim tavernama upotpuniće dnevne utiske.

  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 39/2015. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_4/pages/home/offer.php on line 274

  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_4/pages/home/offer.php on line 283