null
nullnull

Kontakt

022 552 557

022 559 557

063 593 648

063 593 648

063 593 648

odisejatours@gmail.com

Tržni centar Sloboda 1, lokal 22, 22320 Inđija

Valensija

Španija - Valensija

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Španija
Valensija

Ukupno nocenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
VALENSIJA  
Izleti i posete: -“KALATRAVIN GRAD UMETNOSTI I NAUKE” -“GANDIJA, ŠATIVA I ALBUFERA, NACIONALNI PARK”  - “BENIDORM I ALIKANTE” 
4 dana (3 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom 
Polazak: 02. maj (povratak 05.maj 2024) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 699 evra  
Doplata za jednokrevetnu sobu je 180 evra. 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: avionski prevoz na relaciji Beograd – Valensija – Beograd (prevoznik Air Serbia), aerodromske takse  (oko 50 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili u  poslovnicama ovlašćenih subagenata) smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama (3 noćenja sa doručkom),  transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Valensiji prema programu, panoramsko razgledanje grada, usluge  vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti, ulaznice na lokalitetima i posete, međunarodno zdravstveno putno osiguranje. Cenovnik na linku . 

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Poludnevni fakultativni izlet autobusom “Kalatravin grad nauke i tehnike sa posetom Okeanarijumu”. Cena: 75 evra. U cenu je uključen  prevoz autobusom i ulaznica za Okeanarijum.  
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Benidorm i Alikante”. Cena: 75 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom.  
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Gandija, Šativa i Nacionalni park Albufera”. Cena: 80 evra. U cenu je uključen autobuski prevoz,  ulaznica za palatu Bordžija i za Nacionalni park Albufera.  

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Valensiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20  prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.