Trendy Aspendos Beach

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Trendy Aspendos Beach hotel se nalazi na privatnoj plaži kojoj je dodeljena plava zastavica i kao takva spada u jednu od najčistijih. Side i Manavgat su udaljeni oko 15 km od hotela, a aerodrom u Antaliji 75 km.

Sobe: Trandy Aspendos Beach hotel raspolaže sa 442 smeštajne jedinice, podeljene u 6 blokova. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, bade mantil, TV, telefon, mini bar, sef, centralni klima uređaj, ketler za čaj i kafu i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: Glavni obroci se poslužuju u pansionskom restoranu, dok se lagani obroci, užine i osvežavajući napici služe u hotelskim barovima kojih ima 7. Večernja zabava je organizovana u disco baru. Od dodatnih sadržaja poseduje servis za pranje i peglanje veša, usluge lekara na poziv, butik, frizerski salon, prodavnicu nakita, kože i internet konekciju.

Sport i zabava: Gostima hotela Trendy Aspendos Beach na raspolaganju je 7 bazena uključujući dečije, unutrašnji i jedan sa vodenim toboganima. Od ostalih sportskih aktivnosti u ponudi su aerobik, stoni tenis, gimnastika u vodi, boćanje, pikado, teren za tenis, teren za odbojku na plaži i fitnes centar. Spa centar sadrži tursko kupatilo i saunu. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od