Olympic Kosma

Hanioti , Kasandra

Opis destinacije

Poluostrvo na severu Grčke sa najlepšim plažama u toj oblasti, koje se protežu uz obalu u dužini od 500 kilometara. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je lociran na poluostrvu Kasandra, 500 m od centra mesta Hanioti, 90 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu. Ukupna površina hotela 3.000 m².

Plaža: 
Hotel je udaljen 120 m od gradske plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, bar, restoran, bazen, bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, sed (uz doplatu), WI FI internet konekcija dostupna u delu kod recepcije.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 140 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže individualni klima uređaj, televizor sa ravnim ekranom, SAT TV(ruski kanali), telefon, mini frižider, tuš, fen za kosu,  set za kupatilo, balkon/terasa. Standardne sobe površine oko 18m² opremljene sa francuskim ležajem, Trokrevetna soba površine oko 20m² opremljena sa francuskim i jednim odvojenim ležajem, četvorokrevetna soba površine oko 28m² opremljena sa francuskim i dva dovojena ležaja.

Usluga:
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
https://olympickosma.reserve-online.net/about

Napomena:
Pogodna lokacija i prijatno okruženje. Idealno za porodični odmor.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.