Hotel Olympic

Ulcinj, Crna Gora

već od 34€

Opis destinacije

Svojim položajem Ulcinj zauzima krajnji južni deo Jadranskog primorja, a nalazi se u jugoistočnom delu Crne Gore. Južnim delom izlazi na Jadransko more, a istocnim delom protice reka Bojana. Ulcinj leži na otvorenom moru, naspram Otrantskih vrata. Predeo na kojem je grad nastao i na kojem se i dalje razvija veoma je brdovit. Zapadno od Ulcinja nalazi se poznati primorski grad i crnogorska luka Bar. Ulcinj karakteriše blizu 20 km plaža, od toga 15 km finih peščanih, poznat je i po maslinjacima od oko 88.000 stabala. Ulcinj je poznat i po lekovitim svojstvima peska, blata i mineralne sumporne vode, pa je Ulcinj respektabilan ekonomsko-turisticki potencijal za razvoj svih vrsta turizma (elitnog, nautičkog i zdravstvenog). Ulcinj osim Starog grada nudi 33 km obale od čega 18 km prelepih plaža. Velika plaža se prostire punih 10 km a prepoznatljiva je po sitnom pesku, mala (gradska) plaža smeštena je tačno ispod zidina Starog Grada, plaža Valdanos je u sklopu hotela Albatros, ženska plaža (sa sumpornim izvorima), plaža dvora Balšića... Ispod rta Đerana, na samom početku Velike plaže nalazi se i marina, poznatija kao „Porta Milena“ pravi dragulj za oči, duboko uvučena u kopno sa bezbroj drvenih kolibica na vodi koji meštani Ulcinja nazivaju „Kalimere“. Zbog veoma povoljne klime, Ulcinj se na turističkoj karti Evrope već dugo vremena prepoznaje kao odlično klimatsko letovaliste. Ulcinj karakteriše umerena mediteranska klima koja je poznata po obilju svetlosti i toplote, pa je tako Ulcinj sa 2700 sunčanih sati godišnje sigurno jedno od najsunčanijih mesta jadranskog primorja.

Informacije

SMESTAJ

 • Hotel

Prevoz

 • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

 • Plaža > 5m

Oprema

 • Bazen
 • Klima
 • Restoran
 • TV
 • Wifi
 • Opis smeštaja
 • Cenovnik
 • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Olympic se nalazi na četvrtom kilometru od centra Ulcinja, pored same plaže, a okružen je predivnim parkom i borovom šumom.  Hotel će biti delimično renoviran za sezonu 2018. sa boljom uslugom i višesadražaja.

Hotelska ponuda:
restoran, aperitiv bar, kongresna sala, zatvoreni bazen, sauna i teretana, a u krugu hotela nalaze se sportski tereni: fudbalski teren sa atletskom stazom, tereni za mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku, teniski tereni, poligon za bacanje kugle i skakalište u dalj. Ima sopstvenu plažu koja je deo najduže plaže na Jadranu (Velika plaža). Hotel poseduje centralno grejanje i ima uslove za rad i u zimskom periodu. Za ljubitelje sportova sa loptom hotel Olympic je pravi izbor jer pored fudbalskih terena, imate mogućnost korišćenja i terena za mali fudbal, terena za košarku, odboku i rukomet. Za atletičare tu je atletska staza, tri trim staze, skakalište u dalj i poligon za bacanje kugle. Za ljubitelje tenisa, u hotelskom krugu nalazi se šest teniskih terena sa novom šljakom kao i škola tenisa.

Sobe:
klima, SAT TV i mini bar sa bogatim asortimanom pića.

Ishrana:
doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za ručak.

Napomena:

boravišna taksa iznosi 1,5 evro dnevno za odrasle i 0,5 evra za decu do 12g i plaća se na recepciji hotela.

- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021