Grecotel Margo Bay

Hanioti, Kasandra

već od 0€

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je pozicioniran 300 m od centra mesta Hanioti, 20 km od mesta Kalitea, 100 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu. Hotel se sastoji od centralne petospratne zgrade, bungalova u bašti i dvoetažne zgrade u kojoj se nalaze porodične sobe.

Plaža:
Hotel se nalazi na dugoj peščano-šljunkovtoj plaži,opremljenoj sa tuševima i svlačionicama. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Plaža je odlikovana Plavom zastavicom EU.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, “Margo Bay” glavni resortan, taverna, kafeterija, bar na plai i kod bazena, bazen sa slatkom vodom, dečiji bazen, Wi FI internet konekcija (besplatno), dečiji klub, dečiji meni, zabava u toku dana - šetnja kroz Botaničku baštu. Večernja zabava: folklor, živa muzika i dr.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 182 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet (besplatno), mini frižider, sef (besplatno), kupatilo (kada ili tuš/toalet), fen za kosu, aparat za kafu / čaj, balkon/terasa.

Standard sobe površine oko 24 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ležaj. Smeštene su u glavnoj zgradi.
Classic sobe površine oko 24 m², renovirane sobe, izgrađene u mediteranskom stilu. Nalaze se u glavnoj zgradi,namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj i pomoćni ležaj. Mogu imati pogled na vrt ili delimični pogled na more.
Bungalov pogled more površine oko 23m², potpuno renovirane sobe u mediteranskom stilu, smeštene u prizemnim bungalovima među vrtovima. Smešteni su prizemlju, otvorenog su plana sa pogledom na more, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj i fotelju na rasklapanje.
Premier sobe površine oko 28 m², smeštene u glavnoj zgradi na višim spratovima, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj i pomoćni ležaj ili sofu. Mogu biti sa delimičnim ili direktnim pogledom na more.
Porodični bungalov pogled vrt površine oko 28 m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevni deo opremljen sa dva ležaja.
Porodične Master sobe sa delimičnim pogledom na more, površine oko 45 m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, smeštene u glavnoj zgradi sa bočnim pogledom na more. Sastoje se od 2 sobe odvojene kliznim vratima; u jednoj francuski ležaj u drugoj 2 kreveta, 2 balkona.
Junior svite delimični pogled na more površine oko 38 m², smeštene u glavnoj zgradi na višim spratovima, namenjene za smeštaj dve osobe, sadrže francuski ležaj.
Svita Master delimični pogled na more površine oko 45 m², smeštene u glavnoj zgradi na višim spratovima, mogu da smeste dve osobe i jedno dete, sadrže francuski ležaj i krevet za jednu osobu.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.pellabeach.com/
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021