Biblos Resort Alacati

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 91 km, 7 km od centra Alačatia i 20 km od centra Češmea, na samoj obali mora. Izgrađen je 2018. godine i zauzima površinu od 25.000 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži. Suncobrani, ležaljke i madraci su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelsku celinu čine 4 dvoetažna bloka koji raspolaže sa 116 comfort room (max 3 osobe, 34 m2), 15 comfort family room (max 4 osobe, 51 m2), 12 junior suite (max 4 osobe, 55 m2), 8 laguna swim up suit (max 4 osobe, 38 m2), 11 laguna swim up suit private ( max 2 osobe, 51 m2). U svakoj sobi postoji internet wi-fi, individualna klima, TV, balkon, fen, mini-bar, sef, telefon, ketler.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni i a’la carte restoran (mediteranski), besplatan internet, 3 bara, 6 konferencijiskih sala, 7 otvorenih bazena, dečiji bazen, 2 zatvorena bazena, spa centar, sauna, tursko kupatilo, teretanu. Plaća se: joga centar, frizer, usluge hemijskog čišćenja.
 
Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: + 90 (232) 335 00 00

www.biblosresorts.com
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.