Kuća Gramatiki - Hanioti, Kasandra

Već od 39€

HANIOTI - Okruženi borovim šumama, uživajući u pogledu na Atos i Sitoniju opustite se na peskovitoj plaži Haniotija. U centralnom delu je simpatičan trg iz koga se pružaju uličice sa tavernama, kafićima, marketima i suvenirnicama. Park koji svojom bujnom vegetacijom pravi idealan hlad u toku dana u večernjim satima može pružiti i romantičnu atmosferu. Mesto pruža zabavu i odmor za svačiji ukus.Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 1/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Informacije

Smestaj

Apartman

Prevoz

Autobus

Sopstveni prevoz

Sadrzaj

 • Plaža => 400m

 • Klima
 • Kuhinja
 • TV
 • HANIOTI - Okruženi borovim šumama, uživajući u pogledu na Atos i Sitoniju opustite se na peskovitoj plaži Haniotija. U centralnom delu je simpatičan trg iz koga se pružaju uličice sa tavernama, kafićima, marketima i suvenirnicama. Park koji svojom bujnom vegetacijom pravi idealan hlad u toku dana u večernjim satima može pružiti i romantičnu atmosferu. Mesto pruža zabavu i odmor za svačiji ukus.

  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 1/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

  Video


  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_4/pages/home/offer.php on line 274

  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_4/pages/home/offer.php on line 283